tisdag 10 november 2009

Modern Warfare 2

Vet du vad Modern Warfare 2 är? Jag måste väl erkänna att jag har ingen större aning heller men vet i alla fall vilken stor händelse det var idag kl 10.00 då spelet släpptes på svenska marknaden!
I den här familjen har detta spelsläpp planerats i detalj i månader! Sonen och hans kompis har planerat sedan de fick nys om att den lokala GAME-shopen bara skulle få in två st av en "special edition" - och någon annan snikversion som vem som helst kan köpa vill man ju inte ha ; )
För ett par år sedan kom ett annat spel som ledde till att sonen rymde hemifrån pappas hus kl 5 på morgonen för att komma långt fram i kön till GAME då de öppnade. Nu var det hårdare bud så förberedelserna började med tillverkning av en affisch som förstorades upp och plastades in för att förhoppningsvis skapa en ordentlig köbildning istället för kaos då dörrarna öppnas.
Nästa steg blev i söndags då pojkarna rakade av sig håret, jag förstår inte vad det har med håret att göra - men mammor förstår väl inte allting...
Så i går kväll vid 22-tiden begav sig två välklädda, välsnaggade pojkar ner till centrum för att övernatta utanför köpcentrat. Massor av kläder, campingstolar och termos med varm choklad. Och en orolig mamma som sov uselt.... ; )
Klockan 10.03 ringer en skärrad son hem till mamma; -det är så konstigt, jag vet inte, det , nej jag fattar inte.... Till slut kom det fram att han under natten extrakollat sitt konto så att det skulle finna nog mycket pengar för att köpa spelet, det var lugnt, men förmodligen hade den stressade sonen sedan gått tillbaks till kompisen och glömt kortet i Minutenautomaten!! -som plockar tillbaks kortet efter ett par minuter.. Så där stod han som nr två i kön utan tillräckligt med pengar!!
Som tur var stod jag färdigklädd i hallen på väg ut i skogen med Dixan så tio minuter senare kunde jag lösa ut honom och "Special Edition" från GAME. Tur också att snälla Tobbe på GAME förstod allvaret i situationen och lät sonens spel ligga på vänt tills mamma dök upp istället för att sälja det till person nr 3 i kön!!

Lokaltidningen fick nys om killarna så du kan läsa om dem här!

1 kommentar:

Anonym sa...

=D Hälsa din son att en av socialtjänstens ungdomshandläggare såg dem i morse och hade tänkt ta ett samtal med dem. Hon trodde att de hade problem... Inte med att få tag på spelet dock utan andra sorters problem...
"Storebror ser dej". =D
// J:son