tisdag 17 mars 2009

Jaaaa! -Vi krossade!!!

bild lånad från Scanpixs Stefan Jerrevång
Vilken otrolig hockeyrysare vi fick på tisdagkvällen/natten! Först i tredje extraperioden fick vi målet som skickade ut SM-guldfavoriten Linköping och skickade bottentippade AIK vidare i slutspelet. Som vi skrek när målet kom... SMS skramlade in från hela landet, när jag tog in katten efter matchen drygt kl 23, var det full aktivitet i vårt kvarter som brukar vara tyst och lugnt efter kl 21. Några grannar drog fram soptunnorna som skulle fram, flera grannar hade bekanta som åkte hem och det var nästa så att det kändes i luften att något hade hänt ; )


Idag njuter vi av att läsa kvällstidningarna; bl a Lasse Anrell i AF som erkänner att han tippat AIK näst sist och Linköping till guld, han skriver om "David mot Goliat" och hur fighterhjärta besegrar plånboken... mm ..... äntligen börjar övriga hockeysverige förstå vad vi sagt alla år..

2 kommentarer:

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Jag tyckte det var jätteskoj att "ni" fick komma vidare! Linköping blev lite för kaxiga på slutet. Jag har inget att titta på ännu...FBK blev ju klara så snabbt! Hi hi! Nu väntar lite nervpirr snart igen.

Må så gott!
L

Ingrid sa...

Måste vara en härlig känsla, själv är jag inte så "haj" på det där med hockey!!

~Livet i byn