måndag 6 oktober 2008

Hockeyhelg

Äntligen var det dags för frk J att få njuta av sin födelsedagspresent som hon fick i april - NHL-premiär på Globen med stora idolen Sidney Crosby!!
Vi åkte ner till Sthlm på fredagkväll och strosade på stan en stund på eftermiddagen. När vi var på väg hem till hotellet gick vi in på en Pizza Hut för lite onyttig men god middag - och där sitter hela salongen där vi klipper oss! Hur stora är oddsen?? De var i huvudstaden för att lära mer om nya frisyrtrender - och partaja...?!? ;)
På lördagen var det snowboardtävling på Sergels Torg!! Man hade lyckats få dit lite snö (varifrån??) men den mesta åkningen skedde på ramper som man byggt upp i trappan. Såg livsfarligt ut och innan tävlingen började hade en grabb brutit ett nyckelben..
Klockan 20.45 var det nedsläpp i Globen! Största ovationen fick dock Mats Sundin som släppte en symbolisk tekningspuck. Det var en overklig känsla att se alla "de stora" live på isen; Crosby, Malkin, Alfredsson, Kennedy, Heatley o s v Tänk så många nätter vi suttit uppe och väntat på NHL-matcher som börjar kl 02.00.... Och nu fick vi se dem på riktigt i en seriematch!!

Alla bilder i inlägget är tagna av frk J och om ni ser noga så är det jag som poserar framför Globen..


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken härlig tripp till huvudstaden ni haft, kram