fredag 31 oktober 2008

Datasalen

Om man är fyra i familjen och bara har en dator uppstår lätt problem... Ett är vart datorn ska vara placerad. Sedan vi köpte första datorn har den stått i mitt sovrum som med tiden blev flickornas sovrum. Inte alltid populärt att ha en mamma eller bror i sitt rum, -och inte alltid kul att sitta där när man ska göra något i datorn - tilläggas kan att de två första datorerna var stationnära klumpar.
Så jag offrade klädkammaren (som egentligen kanske ska kallas garderob)

Nej vi har inte sex meter till tak utan dörren ni ser är en inspektionslucka till en luftgång
Barnen var rätt skeptiska till att det lilla utrymmet skulle kunna förvandlas till ett datarum, men jag tror alla blev hyfsat nöjda när det var klart. I bland sitter faktist tjejerna där med en kompis också - vete XX hur det går till... ; )

Nu har familjen utökats med några bärbara datorer som finns överallt i huset och de stationära är i IT-himlen med andra ettor och nollor, men rummet används dagligen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken gullig liten "skrubb"....Inte lätt att samsas om en dator, huga minns hur det var, jag fick tom lägga upp ett schema som de fick följa. Nu är det så att maken jobbar med datorer så nu har alla en varsin....inga problem längre alltså, kram