lördag 16 augusti 2008


En rätt "nyttig" dag blev det! Först en timmes spring i skogen med trött hund som nog hellre sett att matte promenerat. Sedan var det dags att ta i tu med mindre roliga saker..-dammsuga hela huset, rensa avloppet till badkaret och dra fram badkaret för att skura upp väggar och golv, gisch!!
En kopp kaffe på altanen i solgasset som belöning för det!
Barnen ska vara hos sin pappa men eftersom han och sambon skulle på 50-årskalas fick jag en bonuskväll med mina tre. Sonen och jag tog tag i resterande målning som nästan är klar nu.. Allt gult är borta på altanen och allt vitt runt fönsterna är klart, men söderväggen envisas med att vara flammig så den behöver nog lite påläggning i morrn om vädret tillåter.
Flickorna kommenderades ut till hallonsnåret så nu har vi nykokt sylt!
Nu i kväll har jag varit elak mot Dixan som stoppades ner i badkaret och som snyftandes fått bada med både schampo och balsam. Sen blev det som vanligt tokrusningar runt hela huset för att få pälsen torr.. Nu efter några timmar börjar hon fläckvis vara torr och gör verkligen skäl för namnet Softie - mjuk som en kattunge!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du hunnit mycket på en dag, jag har verkligen inte gjort många knop. Man får nästan dåligt samvete när man är lite små slö någon gång.

~Livet i byn

londonhem sa...

wow, allt det pa en hel dag!!! usch jag borde verkligen storstada hela varat hus,men nu ar jag ju pa semester sa inte skall jag tanka pa det inte
ha en bra sondag
kram
anna