fredag 7 januari 2011

Min ettårsdag!

I dag är det på sätt o vis min ettårsdag. För ett år och 50 minuter sedan fick jag tillbaks mina stamceller och började på mitt tillfrisknande!
Dagen innan fick jag cellgiftet som faktiskt var den egentliga cancerbehandlingen. Jag trodde att när man får stamceller så är det det som är behandlingen men jag fick lära mig att det är den kraftiga cellgiftsdosen man får som ska göra en frisk. Att man sedan får stamceller är helt enkelt för att kunna överleva! Cellgiftsdosen är så kraftig att man inte skulle klara sig utan tillskott av nya pigga stamceller.. Så visst var det rätt otäckt för ett år sedan när alla slangar kopplades in, en stor trupp med läkare och sköterskor bevakade mig i timmar för att se att allt fungerade. De försäkrade mig om att allt skulle gå fint men ändå fanns ju tanken där på att "-Vad händer om det INTE går bra??"
Men det gick det ju! ; )
Här är nedan är en bild från min säng i Umeå och en från julafton som just passerat. Ganska precis ett år mellan bilderna. Visst ser jag piggare ut nu!?6 kommentarer:

stonelake sa...

Ja den nedre bilden gillas skarpt:)

Mycket annat & lite betong sa...

Men åh, vad du gått igenom!
Såå skönt att allt gått bra, du ser hur pigg ut som helst på den högra bilden!

PS Jag såg också den lilla skylten på Ambiance, jättesöt.

Ha det bra!
Agnet

Anonym sa...

Fantastiskt! Min bror fick samma behandling i somras. Nu mår han som förr men det gjorde han inte innan chockdosen cellgift + stamceller. Har öppnat en till leksaksaffär och ser bara framåt! Lycka till med livet och hälsan! Gott Nytt År hälsar Ann-Marie

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Men åhh, inte visste jag att du gått igenom något såå svårt. Du ser ju hur snygg och pigg ut som helst nu!
Ett stooort grattis på 1 årsdagen ifrån mig!
Underbart att ha fått livet tillbaka.
Sköt om dig nu.

Stor kram Fröken Vit i Madickenhuset Ingela.

Tjärnlund-Lindgren sa...

Grattis på ettårsdagen :) Och du ser helt underbart snygg ut!

Anonym sa...

Jätteroligt att följa dig på din blogg. Du är underbart positiv. Min man gick igenom samma behandling i våras och mår nu jättebra och är tillbaka i jobb igen.
Kram