söndag 9 januari 2011

Ingen blomstertid...


Ser även era blommor ut så här nu? Vet inte om det är sant att julgranen påverkar blommor negativt eller om det bara är en skröna? Brist på solljus påverkar nog också både blommor och människor nu när vi just kommit över krönet på hur mörka dagarna kan bli.

Som en skänk från ovan hade Blomsterlandet 50% på gröna växter i helgen så jag har fyllt på med lite nytt fräscht klorofyll hemma.

Dessutom kunde jag inte låta bli en amaryllis på Ica - 19:-!! Hur vacker som helst med 4 ståtliga klockor - strunt samma att det inte är jul nu ; )
3 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej och tack för hälsningen :-) Ja här blommar snart orkideén, den enda blomma jag kan hålla vid liv(glömmer alltid att vattna) Din amaryllis var fin! Kram Annica.

Ingmarie sa...

Fyll ditt hem med växter...då kommer våren mycket snabbare!
Det är vad jag tror i alla fall.
Jag blir snart galen på riktigt om det blir ner vinter....

Kramen

Vita hjärtan sa...

Hej o tack för att du lämnade en gullig kommentar inne hos mig! På det sättet hittade jag in till dig och började läsa.....o jag erkänner, jag fastnade "skratt" Gillar din blogg skarpt, du skriver bra, lägger ut jättefina bilder och det är en bra blandning på din blogg. Kommer definitivt fortsätta läsa den!!

Stort Grattis på 1-årsdagen!!
Kram Annemari