tisdag 1 juni 2010

Testad!

För ett tag sedan anmälde jag oss till agilitykurs. Vi fick en kallelse att komma till hundklubben för att testas, och i går kväll var det dags! Frk J vågade inte följa eftersom hon var rätt övertygad om att Dixi inte skulle kunna hålla sig i skinnet med så många hundar omkring sig
.
Först cyklade jag några kvarter med henne sedan gick vi till klubbstugan, i god tid. Vi fick vänta en halvtimme och det var det jag ville...- Då hann Dixi vänja sig vid att det var flera olika hundar där som sprang omkring och skällde. Vi var ca 15 hundpar som fick göra tre olika övningar för att se hur hundarna uppförde sig utan koppel och halsband.
Det gick över förväntan!! Hon var sååå duktig och både busade och lydde som hon skulle!
Vi kommer att få besked om några dagar men jag är helt övertygad om att hon blir godkänd. Däremot får vi se när vi får gå kurs. De kommer att ha kurser både nu i juni och till hösten, men en annan som var där sa att de anmält sig för 1,5 år sedan... På bilden ser ni Dixis kullsyster Guldkvistens Darla i fullt ös. Hon tävlar och är mycket framgångsrik i agility, även Dixans mamma är i topp i landet så hon har att brås på..
Det svåraste blir nog för Dixi att tolerera att ha luggen i tofs... ; )

Inga kommentarer: