fredag 25 februari 2011

Kropp o själ..

Att kropp o själv hänger ihop vet väl alla numera... och jag känner mig verkligen som ett levande bevis för det just nu!
När jag blev sjuk blev det en hel del resor till Umeå och Stockholm. Min syster och frk J följde ofta med och ville gärna och passa på att shoppa. Jag kunde inte finna något nöje i att shoppa kläder... -även till min egen förvåning!
Jag har ju alltid uppskattat kläder och läst modetidningar hela mitt liv, men då kändes kläder otroligt värdsligt - vet knappt om jag köpte annat än mjukiskläder för att ha på sjukhuset.
Under hösten då håret började falla började jag undvika speglar. Under tiden i Umeå tror jag aldrig jag medvetet såg mig i en...
Men nu när jag känner mig helt normal har intresset kommit tillbaks - med råge!Jag som brukar frossa i inredningsbloggar har nu hittat en helt ny kategori som jag snöat in totalt på; -Odd Molly-bloggar!
Det finns en hel uppsjö med tjejer som visar upp sig själva och sina plagg. Odd Molly är inte bara ett klädmärke utan en hel livsstil börjar jag förstå. Nu sitter jag på kvällarna och njuter av deras fina kläder och hur de visar upp sina kombinationer. Man kanske kan tro att det är bara vackra pinnsmala tjejer - men långt därifrån! Det är alla storlekar och åldrar - och alla är så fina!
Gå gärna in på bloglovin.se och sök bloggar på Odd Molly.... -kanske du också fastnar....

1 kommentar:

stonelake sa...

Vi tar väl en tur till storstan i maj:)