lördag 5 februari 2011

Husmorssemester

Statyn "Husmorssemester" av Olof Thorwald Olsson

Nu sitter jag i sängen på Hotel Clarion Sign i Sthlm. Vi har ett jobbmöte sö-tis men eftersom vi har så få flygavgångar nu när SAS är ensamma herrar på täppan, så blev jag tvungen åka ner redan idag. Först kändes det tråkigt att måsta offra en dag -men det blev egentligen rätt bra!

Jag behövde en riktig gammeldags husmorssemester för att vila upp från mat, hus och allt som hör dit till. Att bara gå på stan och titta på vackra saker utan att ha en endaste person som väntar eller förväntar sig något är såååå skönt!

Gick på stan nästan till 16, då satte jag mig i sängen och tittade på hockeyn via datorn ,och om en stund är det schlagerfestival och godispåse ; )

Jag hade ett par butiker som mål i dag. Först Tintin Style eftersom jag brukar kika på deras hemsida. Butiken var mindre än jag förväntat men med massor av fina kläder. Tyvärr fanns inte den blus jag blev kär i, en Odd Molly, annat än i XS så det bidde inget inköp där.
På väg till nästa butik på Söder gick jag av en impuls in på NK, där jag inte varit på några år, och snubblade in på butiken Mathilde! Oj oj oj....stor rea, 70% på det mesta och en massa fina Hunky Dory-kläder! Kvittot blev i stil med mina IKEA-kvitton, inte i antalet artiklar men i kr....
Klänning från Hunky Dory, dock ingen av mina inköp

Jag behövde inte gå vidare till Söder utan var helt nöjd med mina inköp, men Mathilde kommer jag att återkomma till! Vilken skattkammare!!


4 kommentarer:

Heléns Hantverk sa...

Hejsan ! Va skönt det låter med en heldag för sig själv på stan ! :0) Jag har tittat på melodifestivalen nu men blev inte så imponerad av låtarna. På min linedance i morrn ska vi dansa till en gammal "melodifestival-låt" / Mama take me home , med Rednex !! Kul !
Ha det gott !
Kram , Helen :0)

Helenas Hem sa...

Gud så härligt det lät!!! Det är du värd! :)
KRAM

Hockeyfreeaket sa...

Fast det är såklart skönt att ha dig hemma igen :)

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej, hej!

Länge sedan jag hittade hit, fullt upp och dataupptaget, skulle man kunna säga :-)

Hoppas att du är mer än nöjd efter din tripp, härligt!

Må så gott, kram Lina