torsdag 24 mars 2011

En vecka senare..

Oj, det blev ett lite väl långt uppehåll....

Jag har ju en suverän arbetsgivare och underbara arbetskamrater runt om i hela landet! Det resulterade i att vi alla i norr, nästan alla i butikerna fick en helg tillsammans i Åre!

Jag har bott på Holiday Club i Åre tidigare men blir alltid lika imponerad av den gigantiska skortstenen med ett buffelhuvud på som står i entren. När vi lämnade hotellet började den ryka in och vi mötte brandkåren på väg mot hotellet med blåljus på så jag hoppas den står kvar.. ; )


Första eftermiddagen var vi några stycken som åkte upp på afterski till Fjällstugan. Minglade med "bratsen" från Fjollträsk, drack en Irish Coffe och njöt av "Ständut Blakk" med en suverän violinist!Lite konstigt kändes det att åka taxi till afterskin.. ; )


Lördagkväll fick vi en överraskning efter middagen... vi vandrade över till Bygget och fick höra September live! Men trångt var det, riktigt trångt....


Söndag hade vi bara ett par timmar jobb, sedan fick vi bege oss ut i naturen. Jag åkte kabinbanan upp till Åreskutans topp..


Mitt på dagen återsamlades vi på Tott för brunch. Har du någonsin möjlighet att äta brunch där så gör det. Samtliga var lyriska över den otroligt vällagade maten!


Det var tur att det var brunch och inte middag vi åt med tanke på deras vinlista.. Det kanske är svårt att se här men vinerna låg i priser från 300 upp till 4000....1 kommentar:

Tina sa...

deal. ;) Man gör av med många kalorier för att baka en bulle! ;) Ha en trevlig helg! Kram