onsdag 8 december 2010

Hemma från Sundsvall


Har just kommit hem från ett par dagar i Sundsvall. Ditresan blev lite spännande eftersom det var kaos på flygplatsen på tisdagmorgonen. Inga datorer fungerade och allt strul p g a det gjorde att vi kom iväg rejält försenade...

Vi skulle lämna Ske-å 06.30 och byta flyg på Arlanda. Kabinpersonalen förberedde oss på att vi skulle bli ombokade till eftermiddagen.... men när vi gick ner för landning fick vi veta att Sundsvallsflyget också blivit försenat! Vi fick springa allt vi kunde till gaten - den var stängd - men de öppnade den igen och vi hann med!!

Tyvärr hann ju inte min väska lastas om men den kom till hotellet senare på kvällen. I dag hade vi lite tid över innan hemresan så jag fick äntligen besöka Butik Annnelie. Nu var det inte bara för namnets skull jag ville dit ; ) utan också för att jag sett deras annonser i olika trevliga tidningar och var nyfiken.


Det fanns hur mycket som helst som jag ville ha!! Men när man flyger så blir det ju starkt begränsat vad man kan ta med så det blev bara några små prylar. Bilder kommer senare... Bilderna i inlägget har jag tagit med mobilen så kvalitén lämnar väl lite att önska men gör ett besök - live -eller på deras hemsida!2 kommentarer:

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Men har du besökt min stad! :)
Jaaaaa visst är den butiken underbar!!! Jag har önskat mej presentkort där nu när jag snart fyller år. Håller tummarna att jag får det så jag kan gå loss..... hihi

Ha det så bra!
KRAM

Zink & vita ting sa...

Skulle nog kunna tänkas att jag skulle trivas i den butiken me´!

KAnske tur att lastutrymmet är begränsat...

Kram Mimmi