måndag 19 juli 2010

Borta bra, men...

Borta bra men hemma bäst! ; ) Vi har haft det riktigt bra i London! Allt gick bra med transporter och hotellet var klart godkänt. Är ju van att något ska trilskas när jag är ute och reser men nu var det enda att man stängt av Circle Line för reparationer under helgen så det blev lite trixigt att ta sig till London Zoo som vi tänkt oss i lördags.
(Circle line är den gula )



Bilden är tagen när vi åkte London Eye och symboliserar väl den allmänna uppfattningen om brittiskt väder ; ) Men det här var faktiskt åttonde gången jag besökte London och bara vid två tillfällen förut har det regnat!




Jag tror att vi kan vara helt säkra på att vi skapat fler härliga minnen i London än vad vi gjort om vi åkt till solen, som vi från början tänkt oss. Men förmodligen är vi lite tröttare än vi varit efter en vecka i solstol under ett parasoll..

Nu surrar tvättmaskin och tumlare för fullt. Jag och Dixan har joggat lätt i skogen för att reparera skadan som Pizza Hut och Bella Italia ställt till med ; ) Har dammsugit, -konstigt att det behövs när bara Razzel varit hemma!? - Har han haft gäster?? Och nu är det dags att besöka ICA Maxi och fylla på depåerna. I kväll fortsätter vi med agilitykursen och får väl skämmas lite för att vi inte övat sista veckan - men det får det vara värt!

Inga kommentarer: