torsdag 23 januari 2014

SAS o jag..

I måndags åkte jag ner till Malmö, försökte åtminstone.... Känner du mig så vet du att det finns något i kemin mellan mig o SAS som inte riktigt fungerar... Vi kom först ner till Stockholm, käkade lunch och satte oss på planet till Malmö. När vi gick ner för landning på Sturup sa jag till min kollega att "jag har varit med om många gropiga landningar men denna tar nog priset". Men så såg vi landningsbanan genom fönstret och med bara ett fåtal meter till marken skulle skuttandet med planet strax vara över kunde man tro - men icket! Bara ett par meter från backen vänder kaptenen plötsligt planets nos rakt upp och drar igång motorerna för fulla spjäll. Inte ett ord hördes från passagerare eller besättning...
Sedan fick jag veta att några tjejer längre bak brutit i hop och börjat gråta av flygskräck..

Efter en stund sa kaptenen att det var för blåsigt på Sturup och att han inte "skulle utsätta oss för detta en gång till" - så vi fick åka till Köpenhamn istället! Jaha - då fick vi plötsligt en utlandsresa ; ))
Det blev buss till Malmö. Tidigare under måndagen hade bron varit avstängd p g a blåsten men på em hade den som tur var öppnats igen

Under alla gupp i luften slog det lock för mitt högra öra, jag väntade länge på att det skulle lätta - men istället kom smärta och feber, så jag förstod att jag fått en öroninflammation.
Gogglade på öroninflammation och fick lära mig att det är i princip bara små barn som får det, särskilt i samband med feber...-så jag är nog yngre än jag känner mig!
Men å andra sidan stämmer det nog rätt bra med tanke på  att hela mitt immunförsvar bara är 4 år (min stamcellstransplantation skedde 2010-01-07)
Så nu är det Ipren och soffan som gäller för mig!

Inga kommentarer: