söndag 11 mars 2012

Slutspelsfeber!!

Nu har stora delar av stan drabbats av slutspelsfeber! Naturligtvis drömmer alla hockeysupportrar om att "Guldet ska hem till Västerbotten! (som vi sjunger på Arenean kväll efter kväll) 1978 var det senast så det börjar vara dags...
Om du kikar noga på bilden ovan så ser du att det är sex fingrar på varje hand ; ) -detta som en passning till Luleås supportrar som ständigt skriker om inavel i Ske-å och att alla här har sex fingrar på varje hand.. Men det passade ju utmärkt nu när det är 12 segrar som ger ett SM-guld!
Slutspelet startades med en AIK-träff på torget då laget presenterades, den nya slutspelslåten framfördes och allt avslutades med ett jättefyrverkeri
Första slutspelsmatchen var i går, lördag, och på fredag gick Northpower (supporterklubben) ut med en förfrågan om hjälp att fixa 6.000 st flaggor till lördagen. Jag och frk J gick dit en dryg timme och fixade ca 250 flaggor. T om tränarna ställde upp och fixade flaggor på fredagkvällen! - Stort!!
Så det var inte utan att man kände sig lite stolt när matchen drog igång och hela arenan viftade med svartgula flaggor!!

Inga kommentarer: