tisdag 14 maj 2013

Jag kommer att gå långt....



Jag har appen Runkeeper i mobilen. Statistiknörd som jag är så är det kul att hålla reda på hur långt jag rört mig och vilken hastighet jag har. Försöker komma ihåg att använda den på långpromenader på vintern och när jag springer i skogen på sommaren.
I dag efter en promenad broarna runt fick jag ett meddelande att nu har jag rört mig över 1.000 kilometer med Runkeeper! 
Lite stolt .....  ; )

måndag 6 maj 2013

Valmöjligheter


För några år sedan rev jag altanräcket. Det var helt uppruttnat efter vår intelligenta idé att måla med plastfärg.....

Jag har valt bort räcke på halva altanen och satte upp markisväv på halva. 
Men nu känner jag mig mogen att sätta upp ett nytt räcke där väven sitter - frågan är bara hur det ska se ut!?!
Frågade flickorna som givetvis tyckte olika... Vad tycker du?

Klassiskt??

  Modernt och lite kul??

Modernt och enkelt??


söndag 5 maj 2013

Puh!

Puh! Det känns i kroppen att man inte är van fysiskt arbete... Det är ju ett tag sedan jag skottade snö rejält o därefter har all träning bestått av konditionsträning i en eller annan form

Men i helgen var det dags att kratta ihop 13 säckar löv och kvistar från tomten och trottoarerna. Det är konstigt men jag tror det är tredje året det blir samma antal säckar!

Som alla andra föräldrar med sportande barn är det svårt att hitta tid att ägna sig åt något flera timmar i sträck - men i helgen hade frk F varken match eller träning - minns inte när det hände senast - och det lär inte hända de närmaste månaderna heller - så det var skönt att få göra bort jobbet i ett svep  - även om det blev på två dagar.
Nu pustar jag ut i soffan och plåstrar om de obligatoriska blåsorna i händerna ; ))